Bepaal jouw persoonlijke woonstijl tijdens de workshop “de start van jouw nieuwe interieur”.
Misschien vind jij, als het om interieur gaat, heel veel dingen mooi of juist heel veel dingen niet mooi. Je bent wel toe aan iets nieuws maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Het bepalen van jouw woonstijl is daarin cruciaal. Want als jij weet welke woonstijl bij jou past, wordt het vinden van de juiste meubels, accessoires, kleuren etc. ineens een heel stuk makkelijker!

Als interieurstylist helpen wij bij het achterhalen van jouw ideale woonstijl. Misschien is dit wel een mix van meerdere stijlen, dan kijken we hoe deze mooi te combineren zijn tot een kloppend geheel.

Ben jij nou ook zo benieuwd naar de interieurstijl die helemaal bij jou past? En wil jij op een leuke, laagdrempelige manier bezig zijn met jouw nieuwe interieur? Volg dan snel de workshop!

Wat ga je doen tijdens de workshop?
– je gaat jouw persoonlijke moodbord maken
– je gaat daarmee jouw persoonlijke woonstijl bepalen
– je leert andere woonstijlen te herkennen
– je leert bijpassende (muur)kleuren te kiezen
– je krijgt een betere kijk op interieur; waar moet je op letten, wat doe je beter wel/niet?
– je leert hoe je een kloppend totaalplaatje samenstelt
– je bent zó geinspireerd geraakt dat je niet meer kunt wachten om aan de slag te gaan!

Een interieurworkshop volgen is het ideale uitje met je vriendinnen, je moeder, zussen, als bedrijfsuitje of als koppel! Je hebt gegarandeerd een leuke tijd met elkaar. Een hapje en drankje zijn inbegrepen.

De kosten voor een interieurworkshop zijn € 59,- per persoon. Er geldt een minimale deelname van 2 personen. De locatie voor de workshop is op ons kantoor of op een locatie naar keuze. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Stuur gelijk een bericht en dan plannen we een datum!
Mail naar contactmet@meidenvanstijl.nl of stuur een DM via de Instagram pagina instagram.com/meidenvanstijl.