Over de Meiden van Stijl

Wanneer je jouw interieur in de handen van de Meiden van Stijl overgeeft, hoef je je zelf nergens meer druk om te maken. Je kunt er van uit gaan dat jouw huis straks die sfeer ademt waar jij al zo lang naar uitgekeken hebt. Wij zetten onze expertise en passie in om jouw woonwens te verwezenlijken!

Hoe leuk zou het zijn als we aan de slag mogen gaan met jouw interieur?  Samen op zoek naar jouw stijl, een fijne sfeer en een kloppend plaatje. Totdat jij er weer helemaal blij mee bent. 

Wat doen wij?

Als interieurstylist:

  • luisteren we naar jouw wensen
  • weten we wat jouw ruimte nodig heeft
  • vragen we welke kleuren en materialen er bij jou passen
  • bezitten we de nodige productkennis en expertise
  • denken we na over praktische oplossingen
  • delen we jouw ruimte zo goed mogelijk in
  • hebben we pakkende ideeën waar je zelf niet op zou komen
  • besparen we jou kostbare tijd
  • geven we jou rust over jouw interieur

Waarom kiezen voor de Meiden Van Stijl:

Je zit bij ons niet vast aan dure spullen

We stemmen namelijk ons advies af op wat jij uit wilt geven aan jouw interieur. Zo weet je zeker dat alles daadwerkelijk uitvoerbaar is en je dus echt iets aan ons advies hebt. 

Ook zit je niet vast aan bepaalde merken of spullen, jij beslist zelf waar je voor kiest!

Wat we ook doen, is alvast met je meedenken voor in de toekomst. Zodat je bijv. nog even door kunt sparen om toch die gave eyecatcher te kopen die zo mooi in het plan past.

Alles weer een kloppend geheel


Heb je door de jaren heen veel verschillende spullen en stijlen bij elkaar verzameld?
En is jouw interieur daardoor een allegaartje geworden? Wat kan dat een grote ergernis zijn!

Met ons advies mag je er van uit gaan dat jouw interieur weer een eenheid vormt die rust en gezelligheid uit straalt. Het past weer bij jou en jouw stijl én laat zien dat er echt over na gedacht is. Geen allegaartje van stijlen en spullen meer!

Je investering zo weer terug verdiend

Herken je dat; dat je het ene jaar een nieuwe bank kocht, op een later moment de eettafel ging vervangen, steeds weer nieuwe accessoires kocht en het uiteindelijk geen goede koop bleek? 

Met ons interieuradvies koop je alleen nog de juiste, matchende items waardoor miskopen tot het verleden behoren. Je kunt met jouw nieuwe interieur weer jaren vooruit en dat verdient zich op termijn dubbel en dwars terug!

De kracht van de Meiden van Stijl


Wij maken interieuradvies toegankelijk. We verplaatsen ons in jouw budget en in jouw woonstijl. Stijlvol wonen hoeft immers niet altijd duur te zijn!