Contact Info

Dirksland
Middelharnis

contactmet@meidenvanstijl.nl

Adres

Dirksland | Middelharnis

Email

contactmet
@meidenvanstijl.nl

KVK nummer

82736294

Contact met de Meiden van Stijl

Wil je graag interieuradvies, wil je weten welk adviespakket er bij jou past of heb je andere vragen? Laat een bericht voor ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Het antwoord op veel van jouw vragen

  Iedere interieurvraag, ieder huis en iedere situatie is anders. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom vindt je hier de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op!

  Welk advies past bij mij?

  We kunnen ons voorstellen dat het misschien lastig is om te bepalen welk advies je nodig hebt. We adviseren je allereerst om onze mogelijkheden goed door te lezen. Mocht je er dan nog niet helemaal uit zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen voor een telefonische kennismaking of een bezoekje aan huis als je in de buurt woont. Dan bepalen we met elkaar wat jullie wensen zijn en kunnen we daar geheel vrijblijvend een bijpassende offerte voor maken.

  Houden jullie rekening met mijn woonstijl?

  Ja, we geven interieuradvies passend bij de stijl die jij mooi vindt. Voorafgaand aan het advies onderzoeken we wat die stijl precies is. 

  Houden jullie rekening met mijn budget?

  Dat doen we zeker! Het is juist onze kracht om ons te verplaatsen in het budget van onze klanten en op die manier advies aan te bieden zodat bijvoorbeeld de voorgestelde meubels en accessoires, passen bij het aangegeven budget. Je zit dus niet vast aan dure spullen, verflijnen of accessoires die niet in jouw kostenplaatje passen. Ons motto is: "Stijlvol wonen hoeft niet altijd duur te zijn!"

  Komen jullie altijd aan huis langs?

  Dit is afhankelijk van het interieuradvies dat je wenst.

  Zo komen we bij een volledige take-over altijd één of meerdere malen langs. Het is hierbij echt van belang dat we de ruimte zien en ervaren.

  Bij alle andere adviezen komen we langs binnen een straal van 20km van Dirksland/Middelharnis. Woon je verder weg dan zullen we in veel gevallen (beeld)bellen om zo een goede indruk te krijgen van jullie woonsituatie. Woon je verder weg maar wil je toch dat we aan huis langs komen, dan kan dat tegen verrekening van reistijd en reiskosten. 

  Kan het interieuradvies ook coronaproof?

  Zeker, juist daarom bieden we de mogelijkheid om telefonisch advies te krijgen. We zullen dan (beeld)bellen en je op die manier helpen bij het beantwoorden van al jouw interieurvragen. Zo hoeven we niet fysiek bij jou in huis te zijn maar kun je toch verder! Bekijk hier de mogelijkheid om te beeldbellen of een digitaal advies te ontvangen. 

  Zit ik na een advies ergens aan vast?

  Nee, je kunt er van uit gaan dat je met ons advies genoeg handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan met de realisatie van jouw woonwens. We hebben bewust geen samenwerkingsafspraken met woonwinkels, aannemers of verfspeciaalzaken, waardoor je helemaal vrij bent om spullen aan te schaffen of werkzaamheden te verrichten waar jij dat wilt. Als het om meubels of accessoires gaat, geven we juist wel een shoppinglist zodat je kunt zien waar de meubels te koop zijn en hoe duur ze zijn. Dit is juist om jou te ontzorgen maar je blijft altijd vrij om te bepalen of je deze daadwerkelijk aanschaft en waar. 

  Ik wil mijn woonkamer veranderen, kan dat?

  Ja zeker! De Meiden van Stijl helpen je graag met de make-over van jouw woonkamer. Een restyleplan zou ideaal voor jou zijn. Het bevat alles wat nodig is om jouw woonwens te realiseren. Zó steek je jouw woonkamer weer in een nieuw, fris jasje.