Neem contact op met de Meiden van Stijl!

Wil je graag interieuradvies, wil je weten welk adviespakket er bij jou past, wil je een vrijblijvende offerte of heb je andere vragen? Laat een bericht voor ons achter en we reageren snel!

  Veelgestelde vragen

  Iedere interieurvraag, ieder huis en iedere situatie is anders. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom vindt je hier de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op!

  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

   

  Welk advies past bij mij?

  Misschien vind je het lastig om te bepalen welk advies je nodig hebt. We adviseren je allereerst om onze mogelijkheden goed door te lezen. Mocht jouw vraag of situatie anders zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking of offerte aanvraag. Dan bepalen we met elkaar wat jullie wensen zijn, wat wij voor je kunnen betekenen en wat de kosten daarvan zijn. Zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. 

  Houden jullie rekening met mijn woonstijl?

  Sterker nog; jouw stijl en smaak vormt de basis van ons advies.  Voorafgaand aan het advies onderzoeken we wat die stijl precies is. Welke dit is, maakt voor ons niet uit. Wij kunnen met elke stijl goed uit de voeten!

  Houden jullie rekening met mijn budget?

  Dat doen we zeker! Het is juist onze kracht om ons te verplaatsen in het budget van onze klanten en op die manier advies aan te bieden zodat bijvoorbeeld de voorgestelde meubels en accessoires, passen bij het aangegeven budget. Je zit dus niet vast aan dure spullen, verflijnen of accessoires die niet in jouw kostenplaatje passen. Ons motto is: “Stijlvol wonen hoeft niet altijd duur te zijn!”

  Komen jullie aan huis langs?

  We komen het liefste bij jou thuis langs om de woonsituatie te zien. Maar soms gaat het om een nieuwbouwhuis waardoor we niet op locatie kunnen kijken, je bent dan van harte welkom op het kantoor van de Meiden van Stijl. 

  Voor alle adviezen binnen een straal van 10km van ons kantoor, komen we sowieso langs.  Woon je verder weg, dan rekenen we reiskostenvergoeding van € 0,30cent per km en eventueel, afhankelijk van de afstand een vergoeding voor de reistijd. Het is eventueel ook mogelijk om de intake gratis via beeldbellen te doen.

  Zit ik na een advies ergens aan vast?

  Nee, je kunt er van uit gaan dat je met ons advies genoeg handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan met de realisatie van jouw woonwens. Je bent altijd vrij om je eigen draai te geven aan het advies waardoor je het helemaal eigen kunt maken.

  We hebben bewust geen vaste samenwerkingsafspraken met woonwinkels, aannemers of verfspeciaalzaken, waardoor je helemaal vrij bent om spullen aan te schaffen of werkzaamheden te verrichten waar jij dat wilt. Wel kunnen we je adviseren over goede partijen om bij in te kopen, met soms zelfs een aantrekkelijke korting.

  Als het om meubels of accessoires gaat, geven we juist wel een shoppinglist zodat je kunt zien waar de meubels te koop zijn en hoe duur deze zijn. Dit is juist om jou te ontzorgen maar je blijft altijd vrij om te bepalen of je deze daadwerkelijk aanschaft en waar je dit doet.

  Ik wil mijn woonkamer veranderen, kan dat?

  Ja zeker! De Meiden van Stijl helpen je graag met de make-over van jouw woonkamer. Een mini make-over of een Restyleplan zijn beide goede opties voor jou. Kijk bij de mogelijkheden voor een uitgebreide uitleg over beide adviespakketten.

  Wat voor tekeningen kunnen jullie maken?

  Wij maken 2d indelingsplattegronden en 3d visualisaties.

  Een 2d tekening zit standaard in een restyleplan.

  3D visualisaties kunnen als extra optie (meerprijs € 199,-) aan het restyleplan toegevoegd worden. Zo zie je gelijk hoe de ruimte er straks echt uit komt te zien. 

  Wat is het verschil tussen een brainstormsessie en een mini make-over of restyleplan?

  Bij een brainstormsessie komen we 1,5 uur bij je langs en gaan we ter plekke direct aan de slag met alles waar jij mee worstelt. Dat kan echt van alles zijn. Zo kunnen we helpen met kiezen van kleuren (we hebben kleurenwaaiers mee), we kunnen helpen met tips en ideeën waar je zelf nog niet aan gedacht hebt, denken mee over wat nog mist of helpen je zoeken naar een nieuwe lamp, accessoires enz. Dit is mondeling advies waarbij we verder niks uitwerken of dieper uit kunnen denken maar waar je wel direct mee aan de slag kunt of door geïnspireerd raakt.

  Helaas kunnen we in zo’n uur aan huis niet alles. Zo kunnen we niet ter plekke een volledig nieuwe indeling van de ruimte maken, alle nieuwe meubels voor je uitkiezen of een compleet kleurenplan maken. Daar moeten we echt voor gaan zitten, een uitgebreide intake voor doen, goed over na denken, de ruimtes bestuderen, letten op lichtinval, functionaliteiten, maatvoering enz. Dit doen we wel bij een mini make-over of restyleplan. 
  We werken dan thuis een advies voor jouw persoonlijke situatie uit. Bekijk de mogelijkheden van een mini make-over of restyleplan voor uitgebreide informatie.