Contact Info

Korteweegje 42
Dirksland

contactmet@meidenvanstijl.nl

Adres

Dirksland

Email

contactmet
@meidenvanstijl.nl

KVK nummer

82736294

Contact met de Meiden van Stijl

Wil je graag interieuradvies, wil je weten welk adviespakket er bij jou past of heb je andere vragen? Laat een bericht voor ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Het antwoord op veel van jouw vragen

  Iedere interieurvraag, ieder huis en iedere situatie is anders. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom vindt je hier de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op!

  Welk advies past bij mij?

  We kunnen ons voorstellen dat het misschien lastig is om te bepalen welk advies je nodig hebt. We adviseren je allereerst om onze mogelijkheden goed door te lezen. Mocht je er dan nog niet helemaal uit zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen voor een telefonische kennismaking of een bezoekje aan huis als je in de buurt woont. Dan bepalen we met elkaar wat jullie wensen zijn en kunnen we daar geheel vrijblijvend een bijpassende offerte voor maken.

  Houden jullie rekening met mijn woonstijl?

  Ja, we geven interieuradvies passend bij de stijl die jij mooi vindt. Voorafgaand aan het advies onderzoeken we wat die stijl precies is. 

  Houden jullie rekening met mijn budget?

  Dat doen we zeker! Het is juist onze kracht om ons te verplaatsen in het budget van onze klanten en op die manier advies aan te bieden zodat bijvoorbeeld de voorgestelde meubels en accessoires, passen bij het aangegeven budget. Je zit dus niet vast aan dure spullen, verflijnen of accessoires die niet in jouw kostenplaatje passen. Ons motto is: "Stijlvol wonen hoeft niet altijd duur te zijn!"

  Komen jullie altijd aan huis langs?

  Dit is afhankelijk van het interieuradvies dat je wenst.

  Zo komen we bij een volledige take-over altijd één of meerdere malen langs. Het is hierbij echt van belang dat we de ruimte zien en ervaren.

  Bij alle andere adviezen komen we langs binnen een straal van 20km van Dirksland.  Woon je verder weg en wil je graag dat we langs komen, dan spreken we samen een bedrag af voor de reistijd en reiskosten. Hier komen we wel uit. Het is ook natuurlijk ook mogelijk om de intake gratis via beeldbellen te doen.

  Kan het interieuradvies ook coronaproof?

  Zeker, juist daarom bieden we de mogelijkheid om telefonisch advies te krijgen. We zullen dan (beeld)bellen en je op die manier helpen bij het beantwoorden van al jouw interieurvragen. Zo hoeven we niet fysiek bij jou in huis te zijn maar kun je toch verder! Bekijk hier de mogelijkheid om te beeldbellen of een digitaal advies te ontvangen. 

  Zit ik na een advies ergens aan vast?

  Nee, je kunt er van uit gaan dat je met ons advies genoeg handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan met de realisatie van jouw woonwens. We hebben bewust geen samenwerkingsafspraken met woonwinkels, aannemers of verfspeciaalzaken, waardoor je helemaal vrij bent om spullen aan te schaffen of werkzaamheden te verrichten waar jij dat wilt. Als het om meubels of accessoires gaat, geven we juist wel een shoppinglist zodat je kunt zien waar de meubels te koop zijn en hoe duur ze zijn. Dit is juist om jou te ontzorgen maar je blijft altijd vrij om te bepalen of je deze daadwerkelijk aanschaft en waar. 

  Ik wil mijn woonkamer veranderen, kan dat?

  Ja zeker! De Meiden van Stijl helpen je graag met de make-over van jouw woonkamer. Een restyleplan zou ideaal voor jou zijn. Het bevat alles wat nodig is om jouw woonwens te realiseren. Zó steek je jouw woonkamer weer in een nieuw, fris jasje.

  Wat voor tekeningen kunnen jullie maken?

  Wij maken 2d indelingsplattegronden en 3d visualisaties.

  Een 2d tekening zit standaard in een restyleplan

  3D visualisaties kunnen als extra optie (tegen een meerprijs van €115,-) gemaakt worden. Zo zie je gelijk hoe de ruimte er straks echt uit komt te zien. Bekijk hier hoe zulke 3D beelden er uit zien.

  Neem contact met ons op voor meer informatie of jouw specifieke situatie.

  Wat is het verschil tussen uursadvies en een restyleplan?

  Bij een uursadvies komen we bij je langs en stel je ons alle vragen die je maar hebt over jouw interieur. Dat kan echt van alles zijn. Zo kunnen we helpen met kiezen van kleuren (we hebben kleurenwaaiers mee), we kunnen helpen met tips en ideeën waar je zelf nog niet aan gedacht hebt, denken mee over bijv. de opstelling van je bank of helpen je zoeken naar een nieuwe lamp, accessoires enz. Dit is mondeling advies waarbij we verder niks uitwerken of dieper uit kunnen denken.
   
  Helaas kunnen we in zo’n uur aan huis niet alles. Zo kunnen we niet ter plekke een volledige indeling van de ruimte maken, kunnen we niet a la minute allemaal nieuwe meubels voor je uitkiezen of een compleet kleurenplan maken. Daar moeten we echt voor gaan zitten, goed over na denken, de ruimtes bestuderen, letten op lichtinval, functionaliteiten, maatvoering enz. 
   
  Wil je helemaal ontzorgd worden en een compleet en kloppend totaalplaatje? Dan is het Restyleplan het meest geschikt. Hiervoor doen we eerst een intake aan huis om al jullie wensen door te spreken. Zo krijgen we een goed beeld van jullie stijl en smaak. Van daaruit maken we eerst een sfeerimpressie om jullie te laten zien wat we in gedachten hebben met jullie ruimte. Als die akkoord is werken we het plan uit. 
   
  Zo’n plan bestaat uit een:
  • kleurenplan (waar komt welke kleur)
  • 2D indelingsplattegrond (met mogelijkheid tot 3D visualisaties)
  • uitgewerkte lijst van nieuw meubilair (waar je dit kunt kopen, de prijs, materiaal/stofkleur en maatvoering)
  • accessoirevoorstel voor de hele ruimte (klik op de link en bestel direct)
  • verlichting
  • waardevolle tips zoals bijv. een advies voor raamdecoratie.

  Alles bij elkaar wordt het mooi verwerkt in een interieurplan welke jullie op eigen tempo uit kunnen werken en steeds als naslagwerk kunnen gebruiken. Jullie hoeven dan zelf in principe nergens meer over na te denken, alles staat in het plan.