Laat je inspireren!

 

Ieder huis heeft potentie. Je moet het alleen maar net kunnen zien. Het is ons vak om jouw interieur op zo’n manier te zien, dat het het beste tot zijn recht komt. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke stijl en beschikbare budget. 

Het hoeft niet altijd heel groots aangepakt te worden. Ook met een paar kleine aanpassingen, kan jouw interieur er al echt anders uitzien en aanvoelen. En dat is wat we willen. Dat jij je woongeluk weer vindt met de Meiden van Stijl. 

Wil je weten hoe anderen hun interieuradvies vonden? Lees dan eens hun reviews! En wil je weten wat wij voor jouw persoonlijke situatie kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje bij al onze mogelijkheden:

Volg op ons Social Media voor meer inspiratie!

Projecten van de Meiden Van Stijl:

(Swipe voor de ‘before’)

Restyling woonkamer

.

.
.
.
.
.
.
.

Restyling slaapkamer

.

.
.
.
.
.
.
.

Restyling vide

.

.
.
.
.
.
.
.

Restyling keuken

.

.
.
.
.
.
.
.

Dit is wat ons werk zo mooi maakt:

“Dat ik na een uur advies aan huis al zoveel wijzer was geworden, had ik niet verwacht. We hebben gelijk de juiste verf gehaald en gaan binnenkort shoppen voor een nieuwe bank en accessoires. Super bedankt voor alle informatie en bruikbare tips!”
.

Corine K.

“Wat zijn we blij met het advies! Jullie hielpen ons met de vloer, een nieuwe indeling en nieuwe meubels. Dat we de gordijnen ook via jullie konden uitzoeken, was echt ideaal!  Wat zijn we er blij mee. Zonder jullie hadden we dit nooit kunnen bedenken. We genieten er iedere dag van. 

Loes B.

“Wauw! Wat ziet het er mooi uit, prachtig! We zijn allebei super enthausiast en zouden het liefst alles gelijk gaan halen. Knap hoe jullie dit allemaal bij elkaar hebben gezocht aan de hand van het verhaal van wat ik mooi vindt. We gaan stapje voor stapje ons interieur vernieuwen.
Hartelijk bedankt voor dit prachtige resultaat!

Elma R.

Tip: geef een wooncadeau!

Hét originele cadeautje waar je je vrouw, (schoon)moeder, dochter of vriendin echt blij mee kunt maken. Wat zal ze het leuk vinden om haar interieur eens een opfrisbeurt te geven!

Super leuk als verjaardagscadeau of voor de Kerst, een verloving, huwelijksjubileum of gewoon zomaar. En zo’n cadeaubon is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen!

Je kiest zelf de waarde van de bon. Deze wordt in mindering gebracht op het interieuradvies. Wist je dat je voor € 69,- we jouw dierbare al een eind op weg kunnen helpen?

Je kunt de bon afhalen op ons kantoor in Dirksland of op laten sturen.

Wil jij eens kennismaken?