Met het voorjaar in huis gaan onze handen vaak weer kriebelen om de boel op orde te krijgen. Alles krijgt een grote schoonmaak, er wordt flink opgeruimd en ineens valt misschien wel op dat het hoog tijd wordt om het interieur eens een opknapper te geven.

Maar waar begin je dan? Bij de muurkleuren? De meubels? Ga je opnieuw de accessoires veranderen? Of wil je het grootser, doordachter aanpakken? Het dit keer echt goed doen zodat je de komende jaren vooruit kunt en er geen omkijken meer naar hebt?

Als dat jouw wens is, sta je ineens voor een hoop keuzes. En hoe maak je nou de juiste keuzes? Om jezelf een hoop tijd, energie en miskopen te besparen, kan het heel raadzaam zijn een interieurstylist in te schakelen. Iemand met verstand van zaken die met een hele nieuwe, frisse blik naar jouw interieur kijkt. Iemand die erachter komt waar jij met je interieur naar toe wilt, die de lastige keuzes voor jou maakt, passende meubels voor je adviseert, mooie muurkleuren uitkiest en de perfecte accessoires er bij zoekt. Om de verlichting, raamdecoratie en vloer(kleed) niet te vergeten!

Onze klanten komen overal vandaan, maar veelal geven we interieuradvies op Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Zo komen we vaak voor interieurstyling in Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Oude-Tonge, Herkingen, Melissant, Stad aan het Haringvliet, Nieuwe-Tonge, Stellendam, Goedereede, Ouddorp, Ooltgensplaat, Bruinisse en Sint Philipsland. Met ons kantoor, centraal gevestigd in Dirksland, kunnen we alle omliggende dorpen gemakkelijk van advies aan huis voorzien.

Wil jij nou eens met ons brainstormen, een mini make-over of een compleet restyleplan? Twijfel je nog, heb je vragen of wil je dat we bij je langs komen? Stuur ons dan vrijblijvend een bericht. De Meiden van Stijl helpen je zó graag om jouw interieur die fijne, kloppende sfeer en uitstraling te geven die jij al zo lang wilt!