Nu het buiten steeds kouder en natter wordt, kruipen we weer vaker op de bank. Ineens valt je misschien wel het missen van sfeer op, de kleur op de muur die is gaan vervelen, de verouderde accessoires of de niet matchende meubels. Je wilt het graag anders, behaaglijker, rustiger en kloppend. Herkenbaar? Niet voor niets wordt oktober daarom ook wel de woonmaand genoemd.

Dat er veel vraag is naar dat extra zetje in de goede richting of om mee te denken met allerlei interieurvragen, hebben Meenakshi en Suzan van de Meiden van Stijl sinds hun start op 1 april wel gemerkt. Een hoop adviezen zijn inmiddels gegeven; van een uurtje mondeling advies aan huis tot complete make-overs verwerkt in een mooi interieurplan.

De kracht van de Meiden van Stijl
“We merken dat de vraag naar laagdrempelig advies op Flakkee groot is. Bij ons zit je niet vast aan dure spullen, designer merken, of gelijk een forse rekening. Er wordt volledig rekening gehouden met het budget, de mogelijkheden en de stijl van de klant en dat wordt gewaardeerd!”

Interieuradvies als origineel sint/kerst cadeautje
Op het gebied van interieuradvies kun je echt alle kanten op en zijn er bij de Meiden van Stijl voor iedereen mogelijkheden. Al voor een relatief klein bedrag komen ze een uur aan huis langs voor het beantwoorden van alle interieurvragen die je maar hebt. Omdat het zo laagdrempelig is, is het zelfs als origineel cadeautje weg geven. Het zijn soms al die paar slimme tips, dat ene verrassende kleuradvies of de hulp bij nieuwe woonaccessoires die het plaatje compleet maken en je weer zo blij kunnen maken met je interieur. Dat beetje woongeluk geef je toch graag weg?!

Voor bedrijven
Inmiddels helpen de Meiden van Stijl ook ondernemers. Momenteel zijn ze bezig met het restylen van twee bedrijfspanden. Van een eerste moodbord naar het uitkiezen van vloeren en badkamertegels, tot het compleet afstylen van de verschillende ruimtes. “Van begin tot eind wordt de uiteindelijke sfeer in onze handen gelegd en dat is tof!”

Coronaproof
Dat interieuradvies ook op een heel veilige manier mogelijk is, laten Meenakshi en Suzan duidelijk zien in hun aanbod. Zo bieden ze verschillende adviespakketten waarbij het telefonische advies of het intakegesprek via beeldbellen plaatsvindt. Door een virtuele ronde door het huis te doen, kunnen ze toch de ruimtes zien en gelijktijdig advies geven of nadien een digitaal plan uitwerken. Zeker voor klanten buiten Flakkee is deze optie ideaal, zo kunnen onze prijzen laag blijven en benutten we onze tijd optimaal.

Interieuradvies iets voor mij?
“Met ons advies mag je er van uit gaan dat jouw interieur weer een eenheid vormt die rust uitstraalt. Het past weer bij jou en jouw stijl én laat zien dat er echt over nagedacht is.”

Wil jij dit ook of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Kijk dan eens verder op onze website of neem contact met ons op!onactmet@meidenvanstijl.nl.