Contact Info

Dirksland
Middelharnis

contactmet@meidenvanstijl.nl

De Meiden van Stijl | Suzan van Gurp

Suzan van Gurp

Getrouwd met Robert
Moeder van 3 stoere jongens en een lief klein meisje
suzan@meidenvanstijl.nl

Over Suzan

Bij de aankoop van ons eerste huis zo’n 10 jaar geleden, kwam Suzan er al erachter dat bezig zijn met interieur helemaal haar ding is. Het uitproberen van nieuwe stijlen, een make-over van de woonkamer, haar man Robert moest er altijd weer aan geloven als ze weer eens een nieuw idee opgevat had. Na een aantal jaren verhuisden ze naar een ander, jaren-30 huis in Dordrecht. Wat een gaaf project was dit! Suzan kreeg de kans om een verouderd en toch wel lichtelijk vervallen huis, een ware metamorfose te geven. Het huis kreeg een landelijke sfeer, passend bij de sfeer van het huis en de tuin.

Opnieuw ging het kriebelen en verhuisden ze naar Dirksland, waar ze nu zo’n 2 jaar wonen. Dit jaren-90 huis, onderging ook een volledige make-over, waar je de foto’s van op deze website terug kunt vinden. Dit keer een meer moderne hotelchic sfeer. Omdat het Suzan leuk leek om anderen te inspireren is ze een Instagram pagina gestart onder de naam www.instagram.com/droomdesign.

In de achterliggende tijd kreeg ze vaak de tip om meer met interieur te gaan doen en anderen te gaan helpen met interieurvragen. Ook via Instagram kwamen er veel vragen voor advies. Toen daar tot slot de vriendschap met mede interieurlover Meenakshi bij kwam, was de cirkel rond en vormen ze nu samen de Meiden van Stijl.

Als interieurstylist is Suzan nu helemaal in haar element. Want hoe leuk is het als je van je passie je werk hebt gemaakt! “Na het horen van de interieurvragen/problemen van de klant, krijg ik altijd gelijk zo’n energieboost, heerlijk! Dan voel ik ook dat we de juiste stap gezet hebben om dit bedrijf op te zetten”

Lees meer over Meenakshi.