Contact Info

Dirksland
Middelharnis

contactmet@meidenvanstijl.nl

De Meiden van Stijl | Meenakshi van der Welle

Meenakshi van der Welle

Getrouwd met Willem
Moeder van 3 lieve meiden en 1 stoer jongetje
meenakshi@meidenvanstijl.nl

Over Meenakshi

De liefde voor interieur is met de jaren gegroeid.  Zo’n 12 jaar geleden kochten Meenakshi en haar man Willem hun eerste echte huis, een nieuwbouwhuis. Ze trouwden beiden vanuit huis en hadden allebei hun eerste baan. Ze waren jong en wilden het vooral heel strak en modern inrichten, veel zwart en wit, vooral heel praktisch. Er moest aan van alles en nog wat gedacht worden.

Na 7 jaar kon Meenakshi zich uit leven. De woning kreeg een metamorfose, de inrichting veranderde en er ontstond een meer landelijke sfeer met veel donkere kleuren en hout, wat op dat moment in was. Haar man Willem, die erg handig is, had alle veranderingen van de tuin tot de zolder, nét gerealiseerd, toen er een nieuwe uitdaging om de hoek kwam kijken. Ze konden zich namelijk inschrijven voor een nieuwbouwproject, Meenakshi kon haar geluk niet op! Het zou allemaal anders gaan worden als in het vorige huis. Dit huis moest licht worden, natuurlijke materialen bevatten en rust uitstralen; een Scandinavische stijl. En dat is gelukt!

Ondanks dat dit een nieuwbouwhuis is, blijft Meenakshi het heerlijk vinden om het interieur van tijd tot te veranderen. Dat Willem zo handig is, komt ook nu weer heel goed van pas. Ieder nieuw idee, van het maken van een vakkenkast, eettafel of sierlijsten; wat Meenakshi bedenkt, kan hij maken. Dat is nou wat je noemt een ideale combi.

Door de jaren heen kreeg Meenakshi regelmatig vragen of opmerkingen over haar interieur. Dat zorgde er voor dat ze steeds vaker met het idee liep om met interieur verder te gaan. Nu ze de medeliefhebster van interieur gevonden heeft, is deze droom daadwerkelijk uit gekomen! 

Als intieurstylist kan Meenakshi helemaal haar ei kwijt. “Wat is er mooier dan van je passie je werk te maken en de mensen gelukkig te maken met hun interieur. I Love it!”

Lees meer over Suzan.