Een volledige take-over

 

Bij een take-over geef je alles uit handen. Alles moet namelijk vanaf de basis nog uitgedacht worden, zoals bijvoorbeeld bij een nieuwbouwhuis of wanneer je je huidige interieur volledig om wilt gooien. Je ontvangt een uitgewerkt interieurplan waarin we alles meenemen.

Intake

We komen bij jou aan huis voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw woonwensen, de stijl die je mooi vindt en het beschikbare budget voor het interieur.

Moodbord

Sfeerafbeeldingen van de ruimte en/of losse elementen die wij voor jou voor ogen hebben. Hierdoor krijg je een goed beeld van de beoogde sfeer, kleuren en materialen.

Kleur/materialenplan

Voor de muren zoeken we mooie muurkleuren, tegels en/of behangsoorten.

Uiteraard geven we ook aan hoé en op welke manier je deze het beste toe kunt passen. Dan is duidelijk welke muur welke kleur of behang krijgt.

Bij een badkamer ontvang je een voorstel voor de wand- en vloertegels.

Vloeren

Het kiezen van een mooie vloer is een lastige, tijdrovende klus. Wij helpen je door een voorstel te doen van vloeren die optimaal zouden passen bij jouw stijl, wensen en het grote geheel.

2D indelingsplattegrond

Bij de bouw van een nieuwbouwwoning, of wanneer je echt alles om wilt gooien, sta je voor de taak om je huis in te delen.

Wat kan het dan fijn zijn om een ingetekende plattegrond te hebben.

Met zo’n plattegrond helpt je bij het visualiseren van het interieurplan. Daarnaast helpt het je bij het maken van keuzen. Zo weet je bijv. wat voor formaat bank je het beste kunt kopen, of dat je beter een ronde of ovale eettafel kunt nemen, of de doorloopruimte breed genoeg is en waar je het speelgoed van de kinderen kwijt kunt.

Voor een zo goed mogelijke indelingsplattegrond ontvangen we graag zo exact mogelijk de maten van de ruimte, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de bouwplattegronden.

Tijdens de tussentijdse evaluatie bespreken we de indelingsplattegrond en kun je naar wens nog wat aanpassingen doen.

Tussentijdse evaluatie

Lijkt het je fijn om tussendoor te zien waar we mee bezig zijn? Tijdens de tussentijdse evaluatie kijken we met elkaar of we op het juiste spoor zitten. Of je enthousiast wordt van het plan en het al een beetje voor je ziet. Op dit punt kunnen we altijd nog bijsturen, wel zo’n fijn idee.

Raamdecoratie

Een huis is pas af als de raamdecoratie hangt. Geen inkijk, kale ruimtes en slechte akoestiek meer!

Meubilair

Je ontvangt een uitgebreide shoppinglist voor nieuw meubilair. We bieden meerdere opties van een zelfde soort meubel in verschillende prijscategorieën. Je kunt dan zelf op basis van smaak en prijs een keuze maken. Bij de meubels staan de prijzen en verkooppunten vermeld.

Verlichting

Verlichting is niet weg te denken uit het interieur. Maar welke lamp is nu mooi boven de eettafel, en hoe verlicht je de vide? We zullen een mooi voorstel doen.

Accessoirevoorstel

We geven een shoppinglist met prijzen en verkooppunten van de accessoires zodat het een mooi afgestyld geheel wordt. Vaak is dit het belangrijkste onderdeel, wat zorgt voor het echte “wauw gevoel”. 

Waardevolle tips

We proberen zo goed mogelijk met je mee te denken. Grote kans dat we nog wat extra tips mee kunnen geven voor optimaal woongeluk.

Eindpresentatie

Als het plan volledig staat, komen we natuurlijk bij jullie langs om dit te laten zien en toe te lichten. We hopen dan natuurlijk dat jullie met dit plan jullie woondroom zullen realiseren.

.

Begane grond

€ 1.499,-

.

.

Eerste verdieping

€ 1.249,-

.

.

Tweede verdieping

€ 749,-

.

Bovenstaande prijzen zijn op basis van:

Een begane grond met een woonoppervlakte van max. 80m2
Een eerste verdieping met woonoppervlakte van max. 50m2
Een tweede verdieping met een woonoppervlakte van max. 50m2
Bij een grotere oppervlakte worden de bedragen naar ratio aangepast.