Wellicht herken je het wel; je vind het in huis maar rommelig, je interieur is niet naar je zin en je blijft maar denken hoe het dan anders zou moeten. Je komt er niet uit en je voelt dat het je eigenlijk best wel onrustig maakt.

Veel van onze klanten lopen hiermee, ze krijgen het zelf niet goed voor elkaar om die rust en sfeer in huis te brengen waar ze eigenlijk al heel lang naar verlangen. Wij kunnen dan op diverse manieren helpen, passend bij wat jij wilt en waar jij specifiek hulp bij kunt gebruiken.

De één heeft behoefte aan een sparringpartner; iemand met verstand van zaken om je interieurvragen eens aan voor te leggen. Een brainstormsessie noemen we dat. Soms heb je daarmee genoeg nieuwe ideeën om zelf aan de slag te gaan.

Soms wil een klant meer doen in huis, een mini make-over. De meubels zijn aan vervanging toe, je wilt nieuwe muurkleuren of een leuk behangetje, nieuwe verlichting en bijpassende accessoires. In het digitale plan van de Mini Make-over vindt je het allemaal. Mooi op elkaar afgestemd zodat het een mooi geheel vormt met elkaar.

Het kan ook nog zijn dat een klant juist helemaal ontzorgd wil worden. Zelf lukt het gewoon niet, is er de tijd niet voor en moet de inrichting gewoon echt voor jarenlang goed zijn. Dan kan gevraagd worden om een compleet restyleplan. Daarin wordt alles tot in detail uitgewerkt; van een indelingsplattegrond, nieuw meubilair, kleurenplan, accessoires tot aan de verlichting en raamdecoratie. Aan de complete nieuwe inrichting is gedacht waardoor je zelf alleen nog maar zorg hoeft te dragen voor de aanschaf en uitvoering. Met een prachtig geprint plan op de plank voer je in eigen tempo de restyling door. Heerlijk toch!

Wanneer je de Meiden van Stijl inschakelt voor een persoonlijk interieuradvies, zet je de eerste stap naar een prachtig interieur. Passend bij de woonstijl die jij voor ogen hebt en rekening houdend met wat jij daar voor over hebt. Zo kan het niet anders dan dat jij straks dat ultieme woongeluk kunt ervaren waar we samen naar streven.

Ons kantoor zit gevestigd in Dirksland en onze klanten komen voor interieuradvies hoofdzakelijk van het eiland Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en uit de Hoeksche Waard. Neem contact met ons om te mogelijkheden voor jouw interieur te bespreken. Samen kunnen we kijken welk interieuradvies het beste bij jouw wensen past.