Een volledig restyleplan

 

Bij een restyling krijg je per ruimte een compleet uitgewerkt digitaal interieurplan.
Het bevat alles wat nodig is om jouw woonwens te realiseren.
Zó steek je jouw ruimte weer in een compleet, nieuw, fris jasje.

Intake

Binnen een straal van 20km komen we bij je langs voor een kennismakingsgesprek. We bespreken hierbij jouw woonwensen, de stijl die je mooi vindt en het beschikbare budget voor de make-over.

Woon je verder weg? Dan doen we de intake digitaal (of spreken we een bedrag af voor de reistijd en reiskosten). We ontvangen graag een aantal foto’s of video’s van de ruimte zoals deze nu is en we vragen je aan te geven wat je graag veranderd zou willen hebben door middel van een uitgebreide intakevragenlijst die we samen doornemen. Op die manier brengen we jouw woonwens in kaart en kunnen wij met het plan aan de slag.

Een intake kan, bijvoorbeeld wanneer het om een nieuwbouwhuis gaat, ook op ons kantoor in Dirksland plaatsvinden. Je kunt dan zoveel mogelijk meenemen, zoals bijv. een plattegrond, afbeeldingen van aangekochte meubels en de keuken etc.

Moodbord

Sfeerafbeeldingen van de ruimte en/of losse elementen die wij voor jou voor ogen hebben. Hierdoor krijg je een goed beeld van de beoogde sfeer, kleuren en materialen.

Kleur/materialenplan

Voor de muren zoeken we mooie muurkleuren, tegels en/of behangsoorten.

Uiteraard geven we ook aan hoé en op welke manier je deze het beste toe kunt passen. Dan is duidelijk welke muur welke kleur of behang krijgt.

Bij een badkamer ontvang je een voorstel voor de wand- en vloertegels.

Vloer

Wanneer het jullie wens is om een nieuwe vloer te leggen, helpen we jullie in de zoektocht naar de perfecte vloer. We houden hierbij natuurlijk rekening met jullie smaak, de functionaliteit en het budget. We kunnen aan de hand van stalen laten zien welke vloer het beste tot zijn recht komt. Een vloer is namelijk vaak dé verbindende factor in huis.

Meubilair

Je ontvangt een uitgebreid shopadvies voor nieuw meubilair; voor nu of in de toekomst. We proberen daarbij zoveel mogelijk stofstalen voor je aan te vragen en houden uiteraard rekening met jouw woonstijl en budget. Het meubilair is uitgewerkt met vormen, maten, prijs en (web)winkel zodat je met 1 klik op de juiste website terecht komt.

Verlichting

Wij zoeken mooie lampen die jouw interieur het mooist in het licht zetten en geven aan waar deze moeten komen. Zonder de juiste lamp is de ruimte immers niet compleet.

Accessoirevoorstel

We geven een shoppinglist met prijzen en verkooppunten van de accessoires zodat het een mooi afgestyld geheel wordt. Je hoeft slechts te klikken en je kunt bestellen. Vaak is dit het belangrijkste onderdeel, wat zorgt voor het echte “wauw gevoel”. 

Waardevolle tips

Dit kan net die laatste finishing touch zijn, of die gouden tip voor over een paar jaar.

2D indelingsplattegrond (+optioneel 3D visualisaties)

Bij een make-over van je woonkamer, hoort meestal ook een herindeling van de verschillende meubels en elementen. Soms zie je het zelf gewoon niet; hoe krijg je de ruimte nu zo goed mogelijk ingedeeld?
Wat kan het dan fijn zijn om een ingetekende indelingsplattegrond te ontvangen.
Zo weet je precies waar alles kan komen te staan en weet je bijv. ook direct wat voor formaat bank je het beste kunt kopen, of de doorloopruimte nog voldoende is, hoe groot het vloerkleed moet worden, welke vorm eettafel je het beste kunt nemen en waar je het speelgoed van de kinderen kwijt kunt. Op de tekeningen geven we ook de muurkleuren aan en weet je precies waar we welke kleur/behang bedacht hebben.

Voor een zo goed mogelijke indelingsplattegrond ontvangen we van jou graag zo exact mogelijk de maten van de ruimte. Wellicht heb je hiervoor nog wel een plattegrond vanuit de bouw/aankoop van de woning.

Vind je het fijn om wat meer beeld te krijgen bij het plan? Dan bieden we, tegen een meerprijs van €115,-, ook de mogelijkheid om de 2d plattegrond te visualiseren in 3d beelden zodat je precies weet hoe de ruimte er straks uit komt te zien! Bekijk hier een aantal 3D visualisaties die we voor onze klanten gemaakt hebben.

Het uiteindelijke plan

Al het bovenstaande werken we uit in een mooi restyleplan. Met dit plan heb je alles in handen om jouw ruimte weer helemaal naar je zin te maken. Je kunt het plan als naslagwerk gebruiken zodat het op jouw tempo stap voor stap gerealiseerd kan worden. Je ontvangt het restyleplan digitaal en op papier zodat je het goed als naslagwerk kunt gebruiken en aan anderen kunt laten zien.

.

Woongedeelte

€ 499,-

.

.

Eetgedeelte

€ 349,-

.

.

Slaapkamer

€ 299,-

.

.

Hal

€ 199,-

.

.

Bijkeuken

€ 299,-

.

.

Werkkamer

€ 299,-

.

.

Badkamer

€ 349,-

.

.

Speelkamer

€ 299,-

.

.

Tuin

€ 499,-

.