Contact Info

Dirksland
Middelharnis

contactmet@meidenvanstijl.nl

Een volledig restyleplan

Bij een restyling krijg je per ruimte een compleet uitgewerkt digitaal interieurplan. 
Het bevat alles wat nodig is om jouw woonwens te realiseren. 
Zó steek je jouw ruimte weer in een compleet, nieuw, fris jasje.

Een restyleplan bestaat uit:

Intake

Binnen een straal van 20km komen we bij je langs voor een kennismakingsgesprek. We bespreken hierbij jouw woonwensen, de stijl die je mooi vindt en het beschikbare budget voor de make-over.

Woon je verder weg? Dan doen we de intake digitaal (of spreken we een bedrag af voor de reistijd en reiskosten). We ontvangen graag een aantal foto’s of video's van de ruimte zoals deze nu is en we vragen je aan te geven wat je graag veranderd zou willen hebben. Op die manier brengen we jouw woonwens in kaart en kunnen wij met het plan aan de slag.

Moodbord

Sfeerafbeeldingen van de ruimte en/of losse elementen die wij voor jou voor ogen hebben. Hierdoor krijg je een goed beeld van de beoogde sfeer, kleuren en materialen.

Kleur/materialenplan

Voor de muren zoeken we mooie muurkleuren, tegels en/of behangsoorten. 

Uiteraard geven we ook aan hoé en op welke manier je deze het beste toe kunt passen. Dan is duidelijk welke muur welke kleur of behang krijgt.

Bij een badkamer ontvang je een voorstel voor de wand- en vloertegels.

Meubilair

Je ontvangt een uitgebreid shopadvies voor nieuw meubilair; voor nu of in de toekomst. We geven daarbij vaak meerdere opties van een zelfde soort meubel zodat jullie zelf op basis van smaak en budget een keuze kunnen maken.

Accessoirevoorstel

We geven een shoppinglist met prijzen en verkooppunten van de accessoires zodat het een mooi afgestyld geheel wordt. Vaak is dit het belangrijkste onderdeel, wat zorgt voor het echte "wauw gevoel". 

Waardevolle tips

Dit kan net die laatste finishing touch zijn, of die gouden tip voor over een paar jaar.

2D indelingsplattegrond

Bij een make-over van je woonkamer, hoort meestal ook een herindeling van de verschillende meubels en elementen. Soms zie je het zelf gewoon niet; hoe krijg je de ruimte nu zo goed mogelijk ingedeeld?
Wat kan het dan fijn zijn om een ingetekende plattegrond te ontvangen.
Zo weet je bijv. direct wat voor formaat bank je het beste kunt kopen, of je beter een ronde of ovale eettafel kunt nemen en waar je het speelgoed van de kinderen kwijt kunt. Op de tekeningen geven we ook de muurkleuren aan en weet je precies waar we alles bedacht hebben.

Voor een zo goed mogelijke indelingsplattegrond ontvangen we van jou graag zo exact mogelijk de maten van de ruimte.

Digitaal plan

Al het bovenstaande werken we uit in een mooi restyleplan. Met dit plan heb je alles in handen om jouw ruimte weer helemaal naar je zin te maken. Je kunt het plan als naslagwerk gebruiken zodat het op jouw tempo stap voor stap gerealiseerd kan worden. Je ontvangt het restyleplan digitaal waarmee het advies afgesloten wordt.

Woonkamer

€ 499,-

Eetkamer

€ 349,-

Slaapkamer

€ 299,-

Hal

€ 199,-

Bijkeuken

€ 299,-

Werkkamer

€ 299,-

Badkamer

€ 349,-

Speelkamer

€ 299,-

Tuin

€ 499,-