Contact Info

Korteweegje 42
Dirksland

contactmet@meidenvanstijl.nl

De Meiden van Stijl

Wanneer wij, de Dames van Stijl, een huis binnen stappen komen er gelijk allerlei ideeën in ons op. In ieder huis zit namelijk potentie. Met dat inzicht en onze passie voor wonen maken we van jouw huis weer een thuis. 

Hoe leuk zou het zijn als we aan de slag mogen gaan met jouw interieur?  Samen op zoek naar jouw stijl, een fijne sfeer en een kloppend plaatje. Totdat jij er weer helemaal blij mee bent. 

image-layers_2-1
de Meiden van Stijl

Waarom kiezen voor de Meiden van Stijl?

Je zit bij ons niet vast aan dure spullen


We stemmen namelijk ons advies af op wat jij uit wilt geven aan jouw interieur. 

Zo geven we bijvoorbeeld verschillende prijsopties van een zelfde soort meubel. Of stellen we een shoppinglist op met heel betaalbare accessoires die er niet goedkoop uit zien.

Wat we ook doen, is alvast met je meedenken voor in de toekomst. Zodat je bijv. nog even door kunt sparen om toch die gave eyecatcher te kopen die zo mooi in het plan past. 

Alles weer een kloppend geheel


Heb je door de jaren heen veel verschillende spullen en stijlen bij elkaar verzameld?
En is jouw interieur daardoor een allegaartje geworden? We zien vaak dat dit de grootste ergernis is voor iemands woongenot. 

Met ons advies mag je er van uit gaan dat jouw interieur weer een eenheid vormt die rust uit straalt. Het past weer bij jou en jouw stijl én laat zien dat er echt over na gedacht is.

Geen allegaartje van stijlen en spullen meer!

Je investering zo weer terug verdiend


Herken je dat; dat je het ene jaar een nieuwe bank kocht, op een later moment weer eens de eettafel ging vervangen en door de jaren heen zóveel verschillende accessoires hebt verzameld?

Al met al heeft dat een hoop geld gekost en waarschijnlijk niet opgeleverd waar je op gehoopt had.

Met onze shoppinglists koop je alleen nog de juiste spullen, waardoor miskopen tot het verleden behoren. En dat verdient zich op termijn dubbel en dwars terug!

De kracht van de Meiden van Stijl

Ontmoet de Meiden van Stijl