Contact Info

Korteweegje 42
Dirksland

contactmet@meidenvanstijl.nl

Interieuradvies mogelijkheden

Iedere situatie is weer anders; je kunt tegen kleine interieurvragen op lopen of je staat voor een compleet nieuwbouwproject. Daarom hebben wij; de Dames van Stijl geprobeerd de mogelijkheden voor interieuradvies in verschillende pakketten aan te bieden. Staat jouw situatie er net niet tussen, dan geven we advies op maat! Kom je er niet helemaal uit welk pakket nu het beste bij jou past? Stuur ons even berichtje!

De mogelijkheden voor interieuradvies op een rijtje:

Telefonisch

Direct antwoord op al jouw interieurvragen

Aan huis

Direct antwoord op al jouw interieurvragen

Restyleplan

Een uitgebreid plan voor de make-over van jouw ruimte

Complete take-over

Vanaf de basis moet alles bedacht en gedaan worden

Finishing touch

De basis is goed, het geheel moet alleen nog afgestyled worden

Advies op maat

Voor alle andere interieuradvies vragen

Zoals je hierboven kunt zien zijn er diverse mogelijkheden. We verzorgen interieuradvies op Goeree-Overflakkee en omstreken waarbij we aan huis langs komen of beeldbellen op basis van een uurtarief. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook een uitgewerkt plan voor je maken, waarbij je eenvoudig stap voor stap jouw restyling kunt verwezenlijken. Wil je een voorbeeld van zo’n plan? Stuur ons even een berichtje.

Weet je niet precies of jouw vraag onder één van onze mogelijkheden valt? Of heb je een andere interieurvraag/wens die hierboven niet beschreven staat? We bieden ook advies op maat dus kunnen je altijd helpen. Vul het contactformulier in en we sturen je een vrijblijvende offerte voor jouw unieke persoonlijke situatie. 

De Dames van Stijl bieden voor iedere situatie en voor ieder budget een passend interieuradvies. Geen interieurvraag is te klein, te vreemd of te lastig; we denken graag met je mee. 

Wil je graag interieuradvies maar heb je financieel weinig mogelijkheden? Vaak kunnen we je voor een klein bedrag al een heel eind op weg helpen. Bijvoorbeeld door een uurtje aan huis langs te komen! Je zult versteld staan, wat je na dat uur al zelf kunt gaan veranderen. 

Mogelijkheden interieuradvies