Beleef Italië
Onlangs was ik, Suzan, in Italië. Geen zakelijke trip, maar een spontaan uitzien naar de warmte van de zon, de mediterrane sfeer, eten dat doet watertanden en de echte Italiaanse gastvrijheid. Geloof me; een beleving op zich.

“Kan ik je ergens bij helpen? Ik help je wel even! Proef maar! Ik hoef er niets voor!“ We hoorden dit en vergelijke uitingen van onvoorwaardelijke gastvrijheid in die paar dagen zo regelmatig dat we er een beetje stil en op een goede manier jaloers van werden. Hoeveel fijner zou de wereld er uit zien als we hier allemaal een beetje van hadden.

Verandering begint bij jezelf, is het niet? Met dat in ons hoofd besloten we het anders te doen. Geen ‘voor wat, hoort wat.’ Kan dat dan ook zakelijk? Er moet toch ook verdiend worden? Voor niets gaat toch alleen de zon op?

Ik denk dat het meer is; open staan om een ander te helpen, ook als het ‘slechts’ een interieurvraag betreft. Het is mooi om te geven. En ik geloof oprecht dat je dan, op een zeker moment, ook zult ontvangen. Dat men de meerwaarde van je expertise in gaat zien. Zijn of haar interieur vol overtuiging in je handen over geeft. Want hoe mooi is het wanneer er een fijn advies geweest is of een mooi interieurplan geschreven is en het huis weer een thuis wordt. Zodat jij, wanneer je jouw huis binnen komt, denkt; “ja, dit voelt goed, hier is over nagedacht. Zo is het echt mooi en hier gaan we van genieten”. Net zoals die Italianen kunnen, echt genieten.

Daarom hebben we iets bedacht. We komen gratis maar ook vrijblijvend bij jou langs voor een kennismakingsgesprek. We drinken een bakje, jij doet jouw verhaal, wij de onze. Samen vertalen we jullie wensen naar een concrete hulpvraag. En laten we dan van daaruit kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Spreekt dit je aan? Laten we het dan samen gaan beleven; dat kleine stukje ItaIië op ons mooie Goeree-Overflakkee. Samen voor dat ene doel: ultiem woongeluk.

Al wandelend door de nauwe, romantische straatjes van een oud Italiaans dorpje vroegen we ons af wat er allemaal schuil gaat achter die mooie blauwe luiken en romeinse gevels vol historie. We zullen het nooit weten maar hopen stiekem dat het binnen minstens zo mooi is als buiten. Ciao!